Bestelproces

t

Stap 1: Een keuze maken

Hebben jullie een mooi kaartje gezien uit mijn collectie dat jullie zouden willen bestellen (eventueel met wat aanpassingen qua kleur, lay-out of formaat)?
Neem dan contact met me op om jullie ideeën samen door te spreken.

Stap 2: Digitale proefdruk

Wanneer alle wensen besproken zijn ga ik aan de slag met het ontwerp. Hierna ontvangen jullie van mij een digitale proefdruk per mail. Hierna kun je nog kosteloos wijzigingen of wensen doorgeven. Ik ga net zolang door totdat het geboortekaartje helemaal naar wens is.

Z

Stap 3: Definitieve bestelling plaatsen en papieren proefdruk

Tevreden met het geboortekaartje? Dan plaats je de definitieve bestelling hier op de website.

Na stap 4 ontvang je eenmalig een gratis fysieke proefdruk op de gekozen papiersoort en eventueel al de enveloppen. Bij akkoord wordt het kaartje opgeslagen totdat de baby geboren is.
Mocht je om wat voor reden dan ook een tweede fysieke proefdruk willen ontvangen, dan bedragen de kosten hiervoor: €6,- inclusief verzendkosten.

Stap 4: Betaling

Na het plaatsen van de definitieve bestelling, ontvangen jullie een factuur via de mail. De kaartjes en eventueel enveloppen, sluitstickers e.d. worden pas verzonden wanneer de betaling is voldaan.
Wanneer jullie enveloppen hebben besteld, kunnen deze vooraf verzonden worden zodat jullie alvast de adressen kunnen schrijven.

Stap 5: De baby is geboren, drukken maar!

Na de geboorte van jullie baby geef je de gegevens die op het kaartje moeten komen staan (naam, datum, tijd, gewicht en lengte) door via een mail aan info@tantejansje.nl of via een berichtje naar het telefoonnummer 0616866730.
Zorg ervoor dat deze gegevens kloppen! Ik neem deze namelijk letterlijk over. Vervolgens krijg je nog een digitale proef via de mail. Als deze proef voor 8:00u s’ ochtends door jullie is goedgekeurd worden de kaarten dezelfde dag gedrukt en verzonden.

De levertijd van de geboortekaartjes bedraagt 1 tot 3 werkdagen. De productie en de levering van de kaarten is en blijft natuurlijk mensenwerk. Door onvoorziene omstandigheden kan het daarom zijn dat je bestelling een dag later wordt geleverd.
Houd ook tijdens vakantie- en feestdagen rekening met een langere levertijd.