Verzenden

 

Sluitzegels

Met sluitzegels maak je je kaart helemaal af en wordt de envelop een echt cadeautje. Bovendien plak je de enveloppen op deze manier heel gemakkelijk dicht!
De sluitzegels hebben een doorsnede van 4 cm en kunnen vanaf 50 stuks besteld worden (oplopend per 25). De kosten hiervan zijn:
50 stuks   =  €24,-
75 stuks   =  €28,-
100 stuks =  €32,-
125 stuks =  €36,-
150 stuks =  €40,-
200 stuks =  €50,-

De verzendkosten binnen NL zijn gratis. Het verzenden van sluitzegels naar België bedraagt €6,05

Hiernaast staan een aantal voorbeelden van sluitzegels die mooi kunnen matchen bij een geboortekaartje van tantejansje. Wil je liever een andere afbeelding op de sluitzegel of andere kleuren? Ik ontwerp deze graag en kosteloos voor jullie.

Enveloppen

Om een mooie kaart hoort natuurlijk een mooie, bijpassende envelop.
De vierkante enveloppen die hiernaast te zien zijn, zijn 14 x 14 cm en zijn van stevig 120 grams papier. Voor de langwerpige kaarten heb je een envelop van 11 x 22 cm nodig. Deze kunnen in dezelfde kleuren geleverd worden als de vierkante enveloppen. De enveloppen kosten €0,50 per stuk. Andere vierkante maten of rechthoekige enveloppen zijn ook verkrijgbaar. De prijs kan dan enigszins afwijken.

Ben je op zoek naar een andere envelop, zoals: transparant, parelmoer, metallic of linnen? Dat kan! Neem even contact met me op voor de mogelijkheden en prijzen. De verzendkosten voor enveloppen binnen NL zijn: € 4,95. Verzenden naar België is €6,00

Enveloppen vooraf schrijven

De enveloppen zijn eerder te ontvangen zodat jullie alvast de adressen kunnen schrijven. Wel zo makkelijk!

Klik op de afbeelding om te vergroten