Contact

Tantejansje

06-16866730
info@tantejansje.nl

 

KvK: 70064628

Laat je bericht achter

Heb je vragen over een kaartje, wil je meer informatie of een eigen kaartje door tantejansje laten ontwerpen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


  Ja, ik geef hier toestemming voor

  * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.

  Over tantejansje

  Hallo! Ik ben Marianne. Ook wel Jans genoemd door mijn familie en tante Jansje door mijn neefjes en nichtjes. Naast het ontwerpen van geboortekaartjes, illustreer ik ook voor tijdschriften, heb ik een collectie wenskaarten en illustreer ik kinderboeken. Dit doe ik vanuit huis in mijn kleine, maar gezellige kantoortje. Zo tussendoor zorg ik ook nog voor mijn kinderen Teun en Kees samen met mijn vriend Jeroen.

  Marianne, eigenaar TantejansjeTijdens mijn eerste zwangerschap verheugde ik me natuurlijk enorm op de baby maar ook heel erg op het ontwerpen van het geboortekaartje. Met verf, stof en letters die ik uitknipte uit tijdschriften heb ik uiteindelijk ons unieke kaartje gemaakt. En een paar jaar later, toen onze tweede zoon geboren was, nog één.

  Sinds die tijd is de wens ontstaan om hier meer mee te gaan doen en heb ik mijn eigen studio opgericht. In mijn ontwerpen gebruik ik een mix van tastbare materialen zoals mooie stofjes, stukken papier en zelfgemaakte illustraties, die ik vervolgens digitaal verwerk. Mijn inspiratie haal ik uit alledaagse dingen; de printjes op een koffiekop, de kleurencombinaties van een cadeaupapier, retrostofjes die ik op een rommelmarkt vind, behang, kleding, etc. etc.

  Spreekt de stijl van tantejansje je aan, maar heb je specifieke wensen voor een geheel eigen kaartje? Ik ontwerp graag een nieuw geboortekaartje naar jullie persoonlijke wensen.